Global uppgång i solenergiomvandlingar som studie utvärderar och rangordnar självhjälpsenergilider och -satser

Ja, du kan idag, om du vill, konvertera till billig, solenergi – gör det själv. Och därmed billigt och billigt!

 

Därmed menar vi att det handlar bara om vilka experter som kallar en “avgjort fråga” som det inte längre finns någon tvivel om, eller till och med ett argument, idag inom energiproduktionens område. Namnlösa: Det är faktiskt ganska enkelt och enkelt att bygga solpaneler och vindkraftverk och omvandla ditt hem till billig, grön, soldriven el – även av fullständiga icke-hushållstypsägare med ingen tidigare solbakgrund. Några har kallat den New Global Solar Energy Craze!

 

Hur lätt? Hur praktiskt?

 

En analytiker, Don Nsofor, som själv har gjort det, säger “Det är så enkelt att även en grotta man (i dag) kan göra det.”

 

“Solpaneler är lätta att göra, så [det är därför] många nya spelare, särskilt från Asien, lägger till kapacitet och dämpar priser … [som] vad som är viktigt för konsumenten är kostnaden för el.” – Forbes Magazine, utgivaren av den berömda “The World Richest Men”, och förmodligen den mest respekterade rösten i internationell verksamhet, framgår i sin december 2009-fråga, s.39.

 

HÄR ER DEN CENTRAL RELEVANTA PUNKTEN:

 

  • == För en stor del av världen idag, i synnerhet Europa, Asien och den utvecklade världen har de vanliga människorna i dessa samhällen flyttat i växande antal årligen till en metod för att producera el och laga mat och uppvärmning av sina byggnader genom En betydande icke-konventionell metod – användning av SOLAR POWER.

 

  • == I gärning, även i USA som har varit ett litet undantag som ligger bakom bland de utvecklade länderna, har folket börjat flytta i betydande antal i riktning mot att använda solenergi, särskilt sedan kommande Nuvarande global ekonomisk recession och hög arbetslöshet. I handling ger USA, liksom många andra länder över hela världen, redan ekonomiska incitament för dem som går sol, och fler och fler länder följer.

 

  • == Över hela världen har produktionen av solenheter till makthemmen blivit publicerad årligen under de senaste åren – drivs i stor utsträckning av löftet om projicerade stora kostnadsbesparingar i konsumenternas elräkningar och hela tanken på att kunna minska deras “Kolspår”, liksom att minska deras beroende av det kommersiella energibolaget, och eventuellt minska eller till och med eliminera sina månatliga energiförbrukningsräkningar helt och hållet.

 

  • == Och experter prognostiserar nästan enhälligt att en sådan OFFERING (globalt) vid årlig produktion av solenheter, är troligt att fortsätta att fördubblas inom överskådlig framtid.

 

  • == DIG (som individ eller familj) kan producera solpaneler eller vindkraftverk och förnybar, grön energi direkt från ditt hem som kommer att leverera alla dina energibehov och omvandla ditt hem till sol. Att göra det och konvertera ett hem med hjälp av professionella och kommersiellt tillverkade solkomponenter är dock i allmänhet ett dyrt förslag. Så, du skulle behöva ha något annat sätt som är ett mer livskraftigt “alternativ” för att göra det för att kunna uppnå det till kostnader som du bättre kan ha råd med.

 

Ett nytt, ständigt växande, stort sätt som hemmedrivare har kunnat konvertera till sol ….. HURTIGT, MER BÄSTA

 

I det sammanhanget händer det så att det finns en stor ny positiv realitet som har uppstått nyligen för att underlätta denna hela utvecklingen enormt. Och det är detta: solenergi ingenjörer, gröna energi företagare och hemmalag över hela världen har just upptäckt en så viktig livskraftig “alternativ” sätt. Och vad är det? Använd bara DO-IT-YOURSELF-metoden!

Boka en snickare i Stockholm

Det har blivit allmänt upptäckt av hushållare att de faktiskt kan lyckas göra monteringen och installationen och omvandlingen till solenergi, THEMSELVES, utan att använda det solmaterial som de kommer att behöva betala för det kommer från Traditionell kommersiell tillverkare av solceller, och utan att använda den traditionella professionella kommersiella solenergiinstallatören för att installera systemet för dem. Och det bara genom att använda den här metoden skulle de kringgå de vanliga höga kostnaderna för solmaterialen som tillverkas av de kommersiella återförsäljarna och de professionella installatörernas avgifter att installera solpaneler eller vindturbinsystem för dem. På så sätt kan många och växande antal hemmalagare göra solkonverteringen betydligt överkomligt för de genomsnittliga hemmalagarna allvarligt avsikten att konvertera till solenergi.

 

Hemägare Plocka användningen av bra, gör-det-själv-guider som deras “val” sätt i omvandling till solenergi …

 

Sammanfattningsvis har de senaste åren helt enkelt utvecklats som en liten “revolution” inom solenergiindustrin, att konsumenter och hushållare seriöst önskar konvertera till solenergi, har glatt funnit det för att kompensera för den höga Kostnaden för konvertering genom den “traditionella” högkostnadsmetoden, kan de faktiskt använda några bra, kompetenta, självhjälp solenergi samtal

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *